//Rochie vintage rosie anii 80 scurta decoltata groasa funda neagra umeri supradimensionati marime m

Rochie vintage rosie anii 80 scurta decoltata groasa funda neagra umeri supradimensionati marime m

70,00lei

Rochie vintage rosie anii 80, scurta si foarte decoltata, pentru un bust generos. Putem spune ca este groasa, deoarece materialul este unul potrivit mai degraba pentru toamna – iarna. Are maneca lunga si umeri supradimensionati, specifici anilor 80. In zona pieptului are o funda foarte mare, neagra, care clar scoate rochia din anonimat si ii ofera acel ceva care o face interesanta. Talia este accentuata mai ales datorita penselor mici de sub ea, de pe lateralele fata – spate. Se inchide la spate cu fermoar si sistemul mos si baba. Are dublura rosie. Eticheta: Frank Usher, Made in Iugoslavia. Material: 70% acril, 30% lana. Marime: potrivita pentru un M (solduri – 92 cm), in special pentru o persoana cu umerii mai lati ; ca sa se aseze mai frumos, i se pot adauga umerase din buretei . Conditie: excelenta (proaspat spalata si calcata).

Descriere

Rochie vintage rosie anii 80, scurta si foarte decoltata, pentru un bust generos. Putem spune ca este groasa, deoarece materialul este unul potrivit mai degraba pentru toamna – iarna. Are maneca lunga si umeri supradimensionati, specifici anilor 80. In zona pieptului are o funda foarte mare, neagra, care clar scoate rochia din anonimat si ii ofera acel ceva care o face interesanta. Talia este accentuata mai ales datorita penselor mici de sub ea, de pe lateralele fata – spate. Se inchide la spate cu fermoar si sistemul mos si baba. Are dublura rosie. Eticheta: Frank Usher, Made in Iugoslavia. Material: 70% acril, 30% lana. Marime: potrivita pentru un M (solduri – 92 cm). Conditie: excelenta.

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Folosim cookieuri pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online. Ok